Ελλάδα

Γιώργος Πατούλης: «Kαλώ την κα Δούρου στο δημόσιο απολογισμό του έργου μου»

Γιώργος Πατούλης: «Kαλώ την κα Δούρου στο δημόσιο απολογισμό του έργου μου»
«Το έργο μου είναι ορατό, μετρήσιμο και το ζουν οι συμπολίτες μου στην καθημερινότητά τους» δηλώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και νυν Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης.

Στις δηλώσεις του ο κ. Πατούλης πετάει τα βέλη του στην νυν Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ρένα Δούρου: «Σε χθεσινή τηλεοπτική της εμφάνιση, η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής εξέφρασε το ερώτημα ποιο έργο έχω να επιδείξω όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης μου με την Αυτοδιοίκηση, ώστε να διεκδικώ το αξίωμα του Περιφερειάρχη.

Την ενημερώνω ότι σε αντίθεση με όσους θήτευσαν στη σημαντική θέση του Περιφερειάρχη τα προηγούμενα χρόνια, έχω να επιδείξω σημαντικό έργο, σε όλες τις θέσεις ευθύνης που έχω περάσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου με έχουν εκλέξει επί τρεις συνεχείς θητείες Δήμαρχο και μάλιστα με αυξημένα ποσοστά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Στο Μαρούσι παρέλαβα έναν υπερχρεωμένο Δήμο, στα όρια της κατάρρευσης. Με τη βοήθεια των συνεργατών μου καταφέραμε να τον εξυγιάνουμε οικονομικά. Υλοποιήσαμε σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς: Στο πράσινο, στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος, στην ενίσχυση των σχολικών υποδομών, στη δημιουργία νέων παιδικών σταθμών. Στη παροχή πρότυπων δημοτικών υπηρεσιών».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr