Ελλάδα

Υποψήφιος με το Χ. Παππού ο πρώην Αντιδήμαρχος Γ. Ραφτέλης: «Δίκαια τον τιμούν με την ψήφο τους»

Υποψήφιος με το Χ. Παππού ο πρώην Αντιδήμαρχος Γ. Ραφτέλης: «Δίκαια τον τιμούν με την ψήφο τους»
Την υποψηφιότητα του πρώην Αντιδημάρχου Γιώργου Ραφτέλη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Γιώργος Ραφτέλης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι.
Είναι παντρεµένος µε την ποντιακής καταγωγής Σουσάνα Ιορδανίδου και πατέρας τριών παιδιών, της Βασιλικής, του Στράτου και της Νίνας.

Εκλέχτηκε, το 2006, Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου και διετέλεσε, στη δημοτική περίοδο 2007-2010, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωπος του Δήμου Ζεφυρίου στο Σύνδεσμο για τα αδέσποτα ζώα (ΔΙΚΕΠΑΖ) και Αντιδήμαρχος.

Στις εκλογές του 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής και στη δημοτική περίοδο 2011-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Κοινωνικής Πολιτικής και ΚΑΠΗ και Δημοτικού Κοιμητηρίου.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο Γιώργος Ραφτέλης τόνισε. “Ο Χρήστος Παππούς πέτυχε σημαντικά πράγματα αυτή την πενταετία και θεωρώ ότι πρέπει να στηριχθεί για να πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά το Δήμο”.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς καλωσόρισε το Γιώργο Ραφτέλη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και σημείωσε.

“Ο Γιώργος είναι ένας νέος άνθρωπος που, επειδή ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τα κοινά, είναι, σήμερα, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός. Δίκαια τον τιμούν με την ψήφο τους οι συνδημότες μας, γιατί γνωρίζει τα προβλήματα κι έχει αγωνιστεί για τη λύση τους. Αναγνώρισε την προσπάθειά μας την προηγούμενη πενταετία και θέλει να βοηθήσει. Θεωρώ τιμητική την παρουσία του στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.