Ελλάδα

Χ. Παππούς: Προωθούμε την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου

Χ. Παππούς: Προωθούμε την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου
Την υποψηφιότητα της Χριστίνας Δημοπούλου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Η Χριστίνα Δημοπούλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ του ΤΕΙ Αθήνας (και νυν Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής) και εργάζεται σε γνωστή εταιρία ηλεκτρικών ειδών και ηλεκτρονικού εμπορίου. Μιλάει Αγγλικά και έχει πιστοποίηση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει παρουσιάσει πάνω από 55 εργασίες σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Το 2004 συμμετείχε εθελοντικά στην διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων.

«Ο Χρήστος Παππούς και οι συνεργάτες του έχουν παρουσιάσει έργο και θέλω να βοηθήσω», τόνισε αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της η Χριστίνα Δημοπούλου.

Καλωσορίζοντας τη Χριστίνα Δημοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι αποτελεί μια ακόμα αξιόλογη νέα επιστήμονα που συσπειρώνεται με την παράταξη. «Οι νέοι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι έχουμε όραμα προωθώντας την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου και θέλουν να βοηθήσουν. Η Χριστίνα και οι άλλοι νέοι επιστήμονες αποτελούν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του τόπου μας», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr