Ελλάδα

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Βρέθηκαν φωτογραφίες από τη συμμετοχή της φοιτήτριας σε σατανιστικές τελετές

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Στον αρμόδιο εισαγγελέα που έχει αναλάβει να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 22χρονη φοιτήτρια στο Αιγάλεω διαβιβάστηκαν φωτογραφίες της, που εντοπίστηκαν ως …αποδείξεις της συμμετοχής της σε σατανιστικές τελετές.

Σε αυτές φαίνεται η 22χρονη φοιτήτρια να ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα, κάτι που πλησιάζει το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε τελετές. Την ίδια ώρα, η οικογένεια της φοιτήτριας αμφισβητεί από την πρώτη στιγμή την εκδοχή της αυτοκτονίας και επικαλείται τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το διαμέρισμα της κοπέλας.

Παράλληλα, οι γονείς της κοπέλας αμφισβητούν ότι στο σημείωμα που φέρεται να άφησε η κόρη τους, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας και ζητούν εξέταση από γραφολόγο. Αν και ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή δεν διαπίστωσε ευρήματα εγκληματικής ενέργειας, ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση, έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση.