Ελλάδα

Βαράνε καλά τα «εκλογικά νταούλια» - «Τσάι και συμπάθεια στο γεμάτο τεστοστερόνη Γραφείο Τύπου της ΝΔ»

photo: eurokinissi photo: eurokinissi
Για τις θέσεις των περιπτέρων τσακώνονται οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, με τη Νέα Δημοκρατία να κάνει λόγο για «χωροταξικό πραξικόπημα».

Όπως αναφέρει, «ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Γερουλάνο, προχώρησαν σήμερα σε ένα πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα. Εν όψει των εκλογών αποφάσισαν ετσιθελικά στην πλατεία Συντάγματος να τοποθετηθούν τα προεκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρένας Δούρου, του Νάσου Ηλιόπουλου και του Παύλου Γερουλάνου και επέβαλαν στη ΝΔ και τον Γιώργο Πατούλη να τοποθετήσουν τα δικά τους στην πλατεία Κλαυθμώνος».

«Ό,τι και να κάνουν, όμως, ο κλαυθμός και οδυρμός το βράδυ των εκλογών θα είναι όλος δικός τους» καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τσάι και συμπάθεια στο γεμάτο τεστοστερόνη Γραφείο Τύπου της ΝΔ που ανακάλυψε συνωμοσίες και πραξικοπήματα σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για τα…εκλογικά περίπτερα (αν είναι δυνατόν)» είναι η απάντηση που ήρθε από το γραφείο του Παύλου Γεορυλάνου.

Η απάντηση του γραφείου συνεχίζει: «Για να μην συγχύζονται οι άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να ανταλλάξουμε τον χώρο στο Σύνταγμα με όποιον θέλουν. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο συνδυασμός «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» άφησε το θέμα εν λευκώ στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου οι οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα απίστευτο παζλ χωροταξίας εκλογικών περιπτέρων δεκάδων κομμάτων και συνδυασμών ενόψει της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης σε δημοτικό, περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Έτσι κι αλλιώς η δική μας καμπάνια εστιάζεται σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και εκεί βρισκόμαστε και θα βρεθούμε καθημερινά. Με τα εκλογικά περίπτερα στο κέντρο ασχολούνται όσοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα για το τι επιθυμούμε εμείς οι Αθηναίοι: να νοιαστεί επιτέλους κάποιος για όλες τις γειτονιές αυτής της πόλης.

Αλήθεια όμως, αρχίζουμε να ανησυχούμε ότι βρέθηκαν κάποιοι στη Ν.Δ. που πίστεψαν ότι αυτό το θέμα είναι αρκούντως σοβαρό που να δικαιολογεί δελτίο τύπου…

Κοιτάξτε το παιδιά»

Στο τέλος μάλιστα το γραφείο δεν παρέλειψε να αφήσει και ένα υστερόγραφο: «Υ.Γ. Παιδιά, η σωστή ημερομηνία για καταδίκη πραξικοπήματος με Δελτίο Τύπου είναι η 21η Απριλίου».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr