Ελλάδα

Μην υποτιμάτε την αξία της μόνωσης στην οικία σας!

Μην υποτιμάτε την αξία της μόνωσης στην οικία σας!
Κατά την κατασκευή ενός σπιτιού οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την διακόσμησή του και για τον εφοδιασμό του με έπιπλα. Αντιθέτως παραμελούν το κομμάτι που αφορά τις μονώσεις ή πράττουν τα απολύτως απαραίτητα μόνο και μόνο επειδή το λέει ο νόμος.

Αποτέλεσμα αυτής της χρόνιας πρακτικής είναι τα περισσότερα κτίρια με το πέρασμα των χρόνων να χάνουν την στεγανότητά τους, τα δομικά υλικά από τα οποία απαρτίζονται να παρουσιάζουν σοβαρές αλλοιώσεις και η εμπορική αξία τους να απομειώνεται.

Παράλληλα επειδή τα ακίνητα δεν προστατεύονται επαρκώς από τις καιρικές καταπονήσεις και τις θερμοκρασιακές μεταβολές οι ένοικοί τους αναγκάζονται, είτε να ζουν κάτω από συνθήκες θερμικού σοκ -δηλαδή να «βράζουν» τα καλοκαίρια και να «παγώνουν» τους χειμώνες, είτε να καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες καυσίμων και ηλεκτρικής ενέργειας αφήνοντας τα air condition ή τα καλοριφέρ να δουλεύουν νυχθημερόν.

Δεν είναι θέμα συνείδησης, ούτε παιδείας, αλλά απλής λογικής! Μην αφήνετε άλλο τον χρόνο να περνάει!

Οι μονώσεις ταρατσών και οι μονώσεις τοίχων δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.

monoseis2

Η εταιρεία μας Μονώσεις Goumas με 20 έτη εμπειρίας στο χώρο, εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα μονώσεων, χρησιμοποιώντας πάντα την ανώτερη ποιότητα μονωτικών υλικών και παρέχοντας πραγματική 10 έτη εγγύηση για όλα τα έργα της.
Εξειδικευόμαστε σε εφαρμογές που αφορούν τις θερμομονώσεις ταρατσών, τις στεγανοποιήσεις ταρατσών με ασφαλτόπανα ή με πολυουρεθανική βαφή Hyperdesmo, την θερμοπρόσοψη και την εσωτερική θερμομόνωση.
Εάν λοιπόν αναζητάτε μείωση εξόδων έως και 65% για θέρμανση και ψύξη, προστασία της περιουσίας σας από την υγρασία και μια υγιή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο κατοικίας σας, καλέστε μας στο 2102440600 ή γράψτε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας.

monoseis3

monoseis4

monoseis6

monoseis7