Ελλάδα

Δολοφονία στον Πειραιά: Ποιο το παρατσούκλι του 52χρονου που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του

Δολοφονία στον Πειραιά: Ποιο το παρατσούκλι του 52χρονου που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του
Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία χθες στον Πειραιά. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star ο 52χρονος που δολοφονήθηκε χθες φαίνεται πως άνηκε στη Greek Mafia και εκτελούσε «συμβόλαια θανάτου». Το παρατσούκλι του, δε, ήταν «Κάβουρας» ενώ είναι έντονες οι φήμες που τον θέλουν να σκότωσε την «Βella Mafia», τη δικηγόρο που δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο αυτοκίνητό της στην Κηφισιά.

Φήμες λένε επίσης ότι ο «Κάβουρας» εκτέλεσε τον «Σαμπρέλα», δηλαδή τον Καραγιάννη, τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο. Τέλος, συνδέεται και με τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, του πρωταθλητή bodybuilding που σκοτώθηκε τον Μάιο του 2017 στα Γλυκά Νερά.

Σημειώνεται πως ο 52χρονος, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες και εκβιασμούς κι ανήκει σε ομάδα «νονού» της νύχτας, σε βάρος του οποίου είχε γίνει στο παρελθόν δολοφονική απόπειρα. Μάλιστα, το 2010, το ίδιο θύμα είχε γίνει και πάλι στόχος αγνώστων, όταν τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι.

Η Αστυνομία μάλιστα θεωρεί ότι ο 52χρονος έπεσε θύμα του πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ανθρώπους της νύχτας με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών να δίνει και να παίρνει.