Ελλάδα

Masterchef 3: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου τελικού - Πώς θα βαθμολογηθούν Μανώλης και Σπυριδούλα

Masterchef 3: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου τελικού - Πώς θα βαθμολογηθούν Μανώλης και Σπυριδούλα
Masterchef 3: Η αντίστροφη μέτρηση στο MasterChef έχει ήδη ξεκινήσει και την Τετάρτη (22/5) θα μάθουμε ποιος θα είναι ο νέος νικητής στο ριάλιτι μαγειρικής.

Σπυριδούλα και Μανώλης είναι οι δύο μονομάχοι, που άντεξαν τέσσερις μήνες δοκιμασιών μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και τώρα στον μεγάλο τελικό, διεκδικούν εκτός από τον τίτλο του masterchef και το χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ.

Ωστόσο, η μεγάλη νίκη περνάει και από το εξωτερικό, ενώ φέτος θα έχουμε διάφορες αλλαγές, με σκοπό να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, που ούτως ή άλλως, φέτος, «φιλοδώρησε» με γενναία νούμερα τηλεθέασης το παιχνίδι. Το πρώτο μέρος του τελικού, λοιπόν, θα γίνει στο Σαν Σεμπαστιάν την Ισπανίας, όπου Μανώλης και Σπυριδούλα καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική μαγειρική μονομαχία.

Ο δεύτερος και τρίτος γύρος του τελικού θα πραγματοποιηθούν σε ελληνικό έδαφος. Αν και δεν υπάρχει επίσημα ενημέρωση, μέχρι στιγμής τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά είναι πως το τελευταίο μέρος του MasterChef 3 θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη 22 Μαΐου από το στούντιο. Και η βαθμολογία των δύο φιναλίστ θα δοθεί την τελευταία στιγμή, ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή του αποτελέσματος (τα περίφημα spoilers), πριν αυτό ανακοινωθεί στον αέρα της εκπομπής. Φέτος, λένε πως η αλλαγή θα είναι στο ότι οι δύο παίκτες θα πρέπει να περιμένουν το Live της Τετάρτης για να μάθουν τη βαθμολογία από όλες τις δοκιμασίες του τελικού.