Ελλάδα

Το χρονικό της τραγωδίας στην Καλογρέζα - Πώς από τις 900.000 ευρώ έφτασε στο απονενοημένο διάβημα (vid)

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Σήμερα το πρωί, σε μία απλή, συνοικιακή γειτονιά της Καλογρέζας έμελλε να γραφτεί μία οικογενειακή τραγωδία. Οι περαστικοί από την οδό Ανδρέα Δημητρίου έμειναν αποσβολωμένοι κοιτώντας ένα άψυχο σώμα ενός ηλικιωμένου άνδρας να κρέμεται από μία σιδεριά, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας.

Τι οδήγησε τον 87χρονο άνδρας στην αυτοκτονία; Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται όμως πίσω από την αυτοκτονία του. Όσο περνούσαν ώρες, τόσες περισσότερες λεπτομέρειες της τραγωδίας έρχονταν στο φως της δημοσιότητας. Ο 87χρονος πριν προχωρήσει στο απενενοημένο διάβημα άφησε ένα σημείωμα. Στο ιδιόχειρο αυτό γράμμα τόνιζε «Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.

Κατέληγε μάλιστα «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 87χρονος κέρδισε πριν από περίπου ένα χρόνο ένα μεγάλο ποσό σε τυχερό παιχνίδι ωστόσο, δεν θα εισέπραξε ποτέ καθώς έπεσε θύμα απάτης. Ο ηλικιωμένος, για την απόκτηση των χρημάτων είχε κάνει εξουσιοδότηση σε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο δεν του τα έδωσε ποτέ. Το γεγονός αύτο, όπως ήταν φυσικό, δημιούργησε απόσταση μεταξύ αυτού και της συζύγου του και ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει.

Γείτονας και φίλος του θύματος έρχεται όμως να περιπλέξει την ιστορία καθώς, όπως αποκάλυψε, η ίδια του η γυναίκα, περίπου 62 ετών, μόλις έμαθε ότι εκείνος κέρδισε ένα τέτοιο ποσό, του πήρε το δελτίο, εισέπραξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Όπως αναφέρει το Star.gr, ο άνδρας επί χρόνια διατηρούσε μεγάλη επιχείρηση, στην οποία απασχολούσε συνολικά 200 άτομα, ανάμεσά τους και η δεύτερη σύζυγός του. Εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών όμως, αναγκάστηκε να την κλείσει και να εργαστεί ως οδηγός ταξί για να τα βγάλει πέρα.