Ελλάδα

Τραγωδία στην Καλογρέζα: Η ιστορία του 87χρονου - Η σύζυγος του, το τυχερό δελτίο και η άρρωστη κόρη του

Τραγωδία στην Καλογρέζα: Η ιστορία του 87χρονου - Η σύζυγος του, το τυχερό δελτίο και η άρρωστη κόρη του
Ένα οικογενειακό δράμα ζούσε ο 87χρονος που αυτοκτόνησε σήμερα στην Καλογρέζα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς στην Καλογρέζα, αφού περπατώντας στην οδό Δημητρίου είδαν ένα άψυχο σώμα ηλικιωμένου άνδρα να κρέμεται από μία σιδεριά, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας.

Αρχικά, δεν είχαν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Αργότερα, όμως, αποδείχθηκε πως πίσω από την αυτοκτονία κρύβεται μια απίστευτη ιστορία.

Αυτός, λοιπόν, ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του στο διαμέρισμα όπου έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ζούσαν λιτά, αφού ο ίδιος ήταν συνταξιούχος. Πριν από έναν μήνα περίπου ο συνταξιούχους έπαιξε ένα τυχερό παιχνίδι και η τύχη φάνηκε να του χαμογελά. Ταυτόχρονα όμως, πέραν των όποιων οικονομικών δυσκολιών, είχε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα υγείας της κόρης του, η οποία εδίνε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Όμως, η τύχη τον εγκατέλειψε γρήγορα, πιθανότατα μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του, η οποία πήρε το τυχερό δελτίο, προτού εξαργυρωθεί, από τον 87χρονο και εξαφανίστηκε! Λίγες ημέρες αργότερα η ίδια του έκανε έξωση από το σπίτι που ο ίδιος φέρεται πως της είχε γράψει παλαιότερα, όταν είχε οικονομική άνεση.

Έτσι, ο 87χρονος κρεμάστηκε από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή, σε ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Εκεί, εξηγούσε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη όχι λόγω των χρημάτων που έχασε, αλλά επειδή τον εγκατέλειψε η σύζυγός του, με αυτόν τον τρόπο.