Ελλάδα

Επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή (pics)

Επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή (pics)
Έκτακτο - Άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με μπογιές στη Βουλή. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 10 άγνωστοι κατάφεραν να ανέβουν από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Αφού πέταξαν κόκκινες, μαύρες μπογιές, πέτρες και καπνογόνα στη Βουλή, εξαφανίστηκαν. 

Στόχος φαίνεται πως ήταν το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση. 

vouli mpogies

mpogia4

vouli mpogies2

Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική χαρακτήρισε την επίθεση αγνώστων κατά του Κοινοβουλίου ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Ειδικά μέσα στην προεκλογική περίοδο οι ενέργειες αυτές οξύνουν το κλίμα ανεξάρτητα από τις προφάσεις ή τα επιχειρήματα που τις συνοδεύουν» ανέφερε σε Κοινοβουλευτικούς συντάκτες συμπληρώνοντας πως «εν προκειμένω δεν έχουμε κάτι τέτοιο ώστε να μπορώ να πω σε τι αναφέρονταν όσοι έκαναν την καταδρομική επιχείρηση».

Επίσης τόνισε πως αυτού του τύπου οι ενέργειες απέναντι στο Κοινοβούλιο και απέναντι σε κάθε εκδοχή που τις καθαγιάζει είναι αντιδημοκρατικές και δεν προσφέρουν τίποτα στους κοινωνικούς αγώνες οι οποίοι πρέπει να εξελίσσονται και εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο.

Τέλος επισήμανε ότι οι άγνωστοι απομακρύνθηκαν από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και υπάρχει μια σύλληψη από την Ελληνική Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Περισσότερα σε λίγο...