Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης απείλησε ότι θα σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης απείλησε ότι θα σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο
Ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, δημιούργησε νέα ένταση στις φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο του STAR o 21χρονος Ροδίτης αυτή τη φορά απείλησε με σπασμένα γυαλιά να σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο. Το νέο επεισόδιο έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά όταν βγήκε εκτός ελέγχου έσπασε γυαλιά και απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του. «Θα σε σφάξω» του έλεγε προκαλώντας αναταραχή μέσα στις φυλακές Γρεβενών.

Αμέσως στην αίθουσα χτύπησε ο συναγερμός με σκοπό να ηρεμήσει ο Ροδίτης και να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Σημειώνεται πως ο Ροδίτης πέρασε και πάλι από πειθαρχικό συμβούλιο καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί. Είναι μάλιστα το τρίτο κατά σειρά τους τελευταίους τρεις μήνες. Τιμωρήθηκε με 10 ημέρες στο πειθαρχείο, στέρηση εργασίας ενός έτους. Παράλληλα εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές να διωχθεί και ποινικά καθώς κινδύνευσε άμεσα υπάλληλος των φυλακών.

«Να ζητήσουν συγχώρεση από τον Θεό» λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη και συγκινημένος τονίζει «την ψυχούλα της Ελένης μας ποιος θα τη γυρίσει πίσω;».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι έχουν περάσει τη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ενώ όπως επισημαίνει το δελτίο του STAR τα συμπεράσματα των γιατρών θα ρίξουν φως σε πολλά σημεία της υπόθεσης. Μένει τώρα η υπόθεση να κλείσει από πλευράς ανάκρισης για να ορισθεί πότε και πού θα γίνει η δίκη των δυο νεαρών για το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο.