Ελλάδα

Πάτρα: 27χρονος τσακώθηκε με την 19χρονη πρώην σύντροφό του και τη μαχαίρωσε

Πάτρα: 27χρονος τσακώθηκε με την 19χρονη πρώην σύντροφό του και τη μαχαίρωσε
Ευτυχώς εκτός κινδύνου νοσηλεύεται μια νεαρή κοπέλα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο καθώς δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και φέρει πολλαπλά τραύματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή, 19 ετών, μένει στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και δέχθηκε την επίθεση μέσα στο σπίτι της. Ευτυχώς για την ίδια, δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Το βράδυ του Σαββάτου, περίπου λίγο πριν τις 12, η 19χρονη δέχθηκε την επίθεση εντός της οικίας της από έναν 27χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης. Οι δυο τους είχαν μια λογομαχία, η οποία οδήγησε τον φερόμενο δράστη να την χτυπήσει με μαχαίρι.

Ο φερόμενος δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί μετά από αστραπιαίες ενέργειες της Αστυνομίας, η οποία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέβη σε οικία 19χρονη ημεδαπής πρώην συντρόφου του και έπειτα από διένεξη την τραυμάτισε με μαχαίρι.
Στη συνέχεια ο δράστης, με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου, μετέφερε την 19χρονη, σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Πηγή: pelop.gr