Ελλάδα

Βόλος: Συνελήφθη ο serial killer των αδέσποτων ζώων

Βόλος: Συνελήφθη ο serial killer των αδέσποτων ζώων
Πρόκειται για έναν 31χρονο ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του.

Στην σύλληψη ενός 31χρονου ο οποίος μαχαίρωσε ενα γατάκι στο Βόλο προχώρησαν οι αρχές. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί από προχθες το βράδυ, έχοντας στην κατοχή τους το βιντεοληπτικό υλικό και τις φωτογραφίες που καταγράφηκαν από κάμερες της περιοχής, είχε θετικό αποτέλεσμα.

Ο 31χρονος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του.

Σε βίντεο και φωτογραφία που εξασφάλισε χθες αποκλειστικά ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ο δράστης εμφανίζεται να προσεγγίζει το μικρό γατάκι και με μία γρήγορη κίνηση να του καταφέρνει βαθύ τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιά. Το μικρό ζώο τρομαγμένο προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του και καταλήγει λίγα μέτρα μακρύτερα.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι γνώριμος της αστυνομίας. Μάλιστα, κατά το gegonota.news, ο 31χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ουσιών, ενώ αναγνωρίστηκε από σημάδι στο πρόσωπο. Στο σπίτι του επίσης βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα που μαχαίρωσε την γάτα, μικροποσότητα χασίς και ένα μαχαίρι.