Ελλάδα

Σκοτώθηκε ο γιος του Ζαχαριά σε τροχαίο - Οι έρευνες και οι πρώτες κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Σκοτώθηκε ο γιος του Ζαχαριά σε τροχαίο - Οι έρευνες και οι πρώτες κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ.
Έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος με τον γιο του επιχειρηματία Ζαχαριά, έχουν ξεκινήσει ήδη αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγαλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

Έτσι, οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού και φυσικά από τη γυναίκα που προπορευόταν ενώ θα διοριστεί και πραγματογνώμονας που θα αναλάβει να διαλευκάνει με επιστημονικό τρόπο το δυστύχημα. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο θα μπει και το μοιραίο όχημα έτσι ώστε οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν, αν είχαν γίνει τα προβλεπόμενα σέρβις, πως ήταν τα ελαστικά και αν φυσικά είχε υποστεί νόμιμες μετατροπές.

Στη δικογραφία που θα σχηματιστεί θα συμπεριλαμβάνονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες γίνονται σε όλα τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Επιπλέον, έρευνα θα γίνει για να διαπιστωθεί αν ο άτυχος νεαρός φορούσε ζώνη ασφαλείας.