Ελλάδα

Ικαρία: Συγκλονισμένος ο σύντροφος της άτυχης αστροφυσικού - «Είμαι συντετριμμένος»

Ικαρία: Συγκλονισμένος ο σύντροφος της άτυχης αστροφυσικού - «Είμαι συντετριμμένος»
Για πρώτη φορά ο 38χρονος σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ, της άτυχης αστροφυσικού που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία, μιλά για τον θάνατό της και για τα συναισθήματά του μετά από το τραγικό γεγονός.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το πως νιώθω. Είμαι συντετριμμένος και είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω για ό,τι έχει συμβεί. Κάποια στιγμή θα μπορέσω να το κάνω, αλλά όχι τώρα».

Ο 38χρονος θα παραμείνει στην Ικαρία μέχρι το Σαββατοκύριακο, οπότε και θα αναχωρήσει για τη Λευκωσία, όπως είπε στη Daily Mail.

Όπως είπε στη βρετανική εφημερίδα «υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν και θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσουν όλα».

Ο 38χρονος σύντροφος της άτυχης αστροφυσικού, συγκλόνισε τους πάντες με τον σπαραγμό του όταν βρέθηκε, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ.

Όταν ένας από τους εθελοντές διασώστες την εντόπισε σε απόκρημνο σημείο χαράδρας, ο σύντροφός της αναγκάστηκε να την αναγνωρίσει από τα παπούτσια που φορούσε.

Ήταν σε κατάσταση σοκ και χρειάστηκε να τον κρατήσουν οι αστυνομικοί για να μην πάει, όπως ήθελε, στο σημείο όπου είχε βρεθεί νεκρή η αγαπημένη του.

«Φώναζε και έκλαιγε και ήθελε να πάει στο σημείο όπου τη βρήκαν» είπε ένας εθελοντής διασώστης.

Ο 38χρονος «ήταν σε πανικό και πήγαινε πάνω κάτω, προσπαθώντας να προσπεράσει τους αστυνομικούς. Ήθελε να δει το πτώμα της. Πιστεύω πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρή», είπε ο ίδιος άνθρωπος.

Σοκαριστική είναι και η περιγραφή του για την κατάσταση του 38χρονου συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ λίγο αργότερα.

«Τον είδα και μετά αφού είχε ηρεμήσει. Το πρόσωπό του ήταν τελείως λευκό. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο έτσι», τόνισε. «υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν και θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσουν όλα».

Πηγή: Daily Mail