Ελλάδα

Η τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός - Κράσνονταρ και η πιθανή ενδεκάδα

Η τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός - Κράσνονταρ και η πιθανή ενδεκάδα
Το παιχνίδι που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την πορεία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει σήμερα το βράδυ (21/8, 22:00) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα Play Offs του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Ρώσους του Μάρκους Μπεργκ στο Φαληρικό γήπεδο για το πρώτο παιχνίδι των Play Offs με φόντο τους ομίλους του Champions League, με τον κόσμο της ομάδας να αναμένεται να γεμίσει τις κερκίδες για να συμπαρασταθεί στους παίκτες του Πέδρο Μάρτινς.

Η... κλασική 11άδα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα είναι με Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη στο κέντρο, Ποντένσε & Γιώργο Μασούρα στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον φορ Γκερέρο, όπως ήταν και η βασική δοκιμή του Μαρτίνς στην προπόνηση της Τρίτης ενόψει του αγώνα με την Κρασνοντάρ.

Η 22μελης αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μάρτινς: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά και Σουντανί.

Μία εκτίμηση διάταξης για την Κρασνοντάρ είναι με βασικό τον Μπεργκ. Ειδικότερα: Σαφόνοφ ο γκολκίπερ, δίδυμο στόπερ με Σπάιτς και Μαρτίνοβιτς, άκρα άμυνας με Ραμίρες και Πετρόφ, άξονας με Καμπόλοφ, Όλσον και Βιλένα, άκρα με Βάντερσον και Σουλεϊμάνοφ και φορ τον Μπεργκ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.