Ελλάδα

Φωτιά στον Διόνυσο Αττικής: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά - Παραμένουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής

Φωτιά στον Διόνυσο Αττικής: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά - Παραμένουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το πρωί του Σαββάτου, η πυρκαγιά, που ξέσπασε τα μεσάνυχτα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Διονύσου Αττικής.Η φωτιά έχει ήδη οριοθετηθεί ωτόσο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένενουν στο σημείο.

Η φωτιά ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αλλά η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε τον κίνδυνο.

Η φωτιά ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αλλά η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε τον κίνδυνο.Η φωτιά ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αλλά η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε τον κίνδυνο.

Εκτός από τις φλόγες οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην διάρκεια της νύχτας είχαν να αντιμετωπίσουν και τους δυνατούς ανέμους. Αρχικά επιχειρούσαν στην περιοχή 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, καθώς και εθελοντές.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται στο σημείο και συνεχίζουν να επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ορισμένοι εθελοντές.Λίγο αργότερα, η Πυροσβεστική ενημέρωσε ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε κατάσταση ύφεσης.

Λόγω της πυρκαγιάς αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου και στα δύο ρεύματα στους κινούμενους από Νέα Μάκρη στο ύψος του Αγίου Πέτρου και στους κινούμενους από το Διόνυσο στο ύψος της Λ. Αιολίδος.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1165009295894880257?s=20}

NETWORK