Ελλάδα

Μουντομπάσκετ 2019: Δείτε την αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στη Βραζιλία σε Live Streaming - (53-56 στο 30')

Μουντομπάσκετ 2019: Δείτε την αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στη Βραζιλία σε Live Streaming - (53-56 στο 30')
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Βραζιλία για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αναζητά τη νίκη που θα της εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο, η Εθνική αναζητά το 2/2 που θα της δώσει την ώθηση που αναζητά για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το αποψινό παιχνίδι αποτελεί, στα χαρτιά, το δυσκολότερο του έκτου ομίλου της διοργάνωσης για την Εθνική Ελλάδας, που με μπροστάρη τον MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, δείχνει ότι θέλει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Η Εθνική μετά από ένα μουδιάσμενο ξεκίνημα, έχει επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της, φτάνοντας στο +17 (40-23) δύο λεπτά πριν το τέλος, με τον Γιώργο Πρίντεζη να κάνει καταπληκτικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση και την...αεροπορία της Εθνικής να κρύβει το καλάθι, με τους Βραζιλιάνους να έχουν σκοράρει μόλις 30 πόντους στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού.

Το σκηνικό όμως έχει αντιστραφεί στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, καθώς κάποια μακρινά σουτ των Βραζιλιάνων και η αστοχία της ελληνικής ομάδας ανέτρεψαν το σκηνικό, με την Εθνική Ελλάδος να βρίσκεται στο -6 (54-48) 90'' πριν την εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου, με τη διαφορά να πέφτει στους με καλάθι και φάουλ του Αντετοκούνμπο στην εκπνοή της τρίτης περιόδου.

Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5/9 στις 15:00, με αντίπαλο την Νέα Ζηλανδία, ενώ θα γνωρίζει και το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Βραζιλία, το οποίο θα διεξαχθεί λίγες ώρες νωρίτερα την ίδια μέρα.

Δείτε εδώ ζωντανά την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Βραζιλία.