Ελλάδα

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: 2-1 στο 85' - Με 10 παίκτες οι «ερυθρόλευκοι»

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: 2-1 στο 85' - Με 10 παίκτες οι «ερυθρόλευκοι»
Ο Ολυμπιακός χάνει από τον Ερυθρό Αστέρα (2-1) στο 88' για τη 2η αγωνιστική του Champions League, στο κατάμεστο «Μαρακανά».

Στο 36' έγινε το 0-1 από τον Σεμέδο, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μασούρας και το λάθος του Μπόργιαν που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Στο 58' δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Μπενζιά για φάουλ, που μετατράπηκε σε κόκκινη και αποβολή. Έντονα παράπονα των παικτών των Πειραιωτών.

Στο 62' λάθος του Μεριά που έδιωξε πάνω στον Βούλιτς, το σουτ του οποίου πέρασε κάτω από τα πόδια του Μεριά.

Στο 88' ο Μιλούνοβιτς έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Μιλούνοβιτς μετά από κόρνερ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μπενζιά, Μασούρας, Γκερέρο.

Ο Ερυθρός Αστέρας αγωνίζεται με διάταξη 4-2-3-1 και τον Μπόργιαν στα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Γκόμπελιτς, στόπερ οι Ντέγενεκ, Μιλούνοβιτς, ενώ αριστερός μπακ είναι ο Ρόντιτς. Αμυντικοί χαφ οι Κάνιας και Γιόβαντσιτς. Δεξιός εξτρέμ ο Ματέο Γκαρσία, αριστερός ο Φαν λα Πάρα και ο Μάριν πίσω από τον Τομανέ.

Στο Βελιγράδι βρίσκεται και ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πριν την αναμέτρηση, πραγματοποιήθηκε κοινή πορεία των οπαδών, με κατάληξη το «Μαρακανά»πορεία των οπαδών, με κατάληξη το «Μαρακανά».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ατμόσφαιρα θυμίζει «Καραϊσκάκης», με συνθήματα και στα ελληνικά που ακούγονται στο Φαληρικό γήπεδο.