Ελλάδα

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με 152 επιβάτες στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με 152 επιβάτες στο αεροδρόμιο της Αθήνας
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε αργά το απόγευμα της Τετάρτης πτήση των βρετανικών αερογραμμών, καθώς εντοπίστηκε καπνός ενός πετούσε εντός του FIR Αθηνών, κοντά στην Λήμνο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πτήση 2673 της British Airways που εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρνακα Κύπρου με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ.Βενιζέλος».

Η πτήση BA2673 της British Airways απογειώθηκε από τη Λάρνακα στις 17:36 με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθρου του Λονδίνου. Κατά τη διάρκεια που πετούσε εντός του FIR Αθηνών, κοντά στην Λήμνο, εντοπίστηκε καπνός.

Άμεσα ο κυβερνήτης ζήτησε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Το Αirbus A320 προσγειώθηκε στην Αθήνα στις 19:35 και οι επιβάτες αποχώρησαν από το αεροσκάφος όπως προβλέπουν οι διαδικασίες.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 152 επιβάτες και είχε εξαμελές πλήρωμα. Όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο αεροπλάνο πραγματοποιούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας.