Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος: Στην τελική ευθεία μετά την περιπέτεια - Πότε παίρνει εξιτήριο

Πέτρος Τατσόπουλος: Στην τελική ευθεία μετά την περιπέτεια - Πότε παίρνει εξιτήριο
Για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, θέλησε να ενημερώσει τους χρήστες του Facebook, o Απόστολος Δοξιάδης, φίλος του πρώην βουλευτή. Μάλιστα όπως χιουμοριστικά ανακοίνωσε, υπέβαλε την παραίτησή του στον Τατσόπουλο, από τη... θέση του «εκπροσώπου Τύπου», καθώς θα αναλάβει ο ίδιος το κομμάτι της επικοινωνίας μιας και θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Πέμπτη 10/10.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Δοξιάδης έγραψε το βράδυ της Δευτέρας στο Facebook: «Σήμερα το απόγευμα παρέδωσα στον Πέτρο Τατσόπουλο την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη.Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του».

Το μήνυμα της οικογένειας και των φίλων του Πέτρου Τατσόπουλου

Η ανακοίνωση του φίλου του, όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε από αρκετούς χρήστες, ενώ αποτελεί ένα ιδιαίτερο θετικό γεγονός, καθώς η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι βελτιωμένη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος υπεβλήθη σε κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής που υπέστη πριν από λίγες ημέρες ενώ την Παρασκευή (4/10) βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου και συνέχισε τη νοσηλεία του σε τρίκλινο θάλαμο στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιοχειρουργική κλινική.

Πέτρος Τατσόπουλος: Έντονος πόνος στο στήθος «στον αέρα» (video)

Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης - Ποια τα νεότερα για την υγεία του