Ελλάδα

Μητέρα 3χρονου που ξέχασαν σε σχολικό: «Ήταν σοκαρισμένο, το ρώταγα αν είναι καλά, δεν μου μίλαγε...»

Μητέρα 3χρονου που ξέχασαν σε σχολικό: «Ήταν σοκαρισμένο, το ρώταγα αν είναι καλά, δεν μου μίλαγε...»
Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του τρίχρονου αγοριού που ξέχασαν οι συνοδοί για τρεις ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο παιδικού σταθμού της Παλλήνης.

Η μητέρα του μικρού Θαλή κυρία Ράνια Καλλίδου μίλησε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για το αδιανόητο περιστατικό: «Εγώ, όταν τον βρήκα, δεν έκλαιγε, νομίζω ότι το παιδί είχε στερέψει τρεις ώρες. Ήταν σοκαρισμένο, φοβισμένο σίγουρα, δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Απλά έτριβε το προσωπάκι του, τα ματάκια του και, ενώ το ρώταγα αν είναι καλά, δεν μου μίλαγε.

Το μόνο πράγμα που μου είπε μετά από δέκα λεπτά είναι "μαμά, έκλαιγα". Ήμουν μόνος και έκλαιγα». Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η μητέρα, όταν το παιδί εξετάστηκε από τους γιατρούς, είχε ανεβάσει 200 σάκχαρο, πιθανότατα λόγω του άγχους του. «Το βράδυ ξυπνάμε συνέχεια και γι’ αυτό θέλω να τον ξαναδεί ο παιδοψυχολόγος.

Κατά τα άλλα σωματικά και όλοι γιατροί που τον είχαν εξετάσει ήταν εντάξει. Απλά είχε ανεβασμένο ζάχαρο με το που πήγαμε στο νοσοκομείο, είχε φτάσει 200, και οι γιατροί είπαν ότι μπορεί να οφείλεται στο άγχος». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η μητέρα έβαλε στις 7:30 το πρωί της Τρίτης τα δύο της παιδιά στο σχολικό λεωφορείο. Μετά από τρεις ώρες, περίπου στις 11 δέχτηκε τηλεφώνημα από τον παιδικό σταθμό και τη ρώτησαν γιατί δεν πήγε ο μικρός σχολείο, με τη μητέρα να τους απαντά ότι πήγε κανονικά στο σχολείο. Στη συνέχεια της είπαν ότι θα ελέγξουν τις παρουσίες και της είπαν ότι το παιδί δεν είναι στο σχολείο. Στη συνέχεια της είπαν ότι τον βρήκαν μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά η μητέρα του 3χρονου που ξέχασαν στο σχολικό: Ήταν δεμένος με τη ζώνη του και έκλαιγε

Παλλήνη: Ξέχασαν 3χρονο αγοράκι σε σχολικό λεωφορείο για τρεις ώρες