Ελλάδα

Καταγγελία 15χρονης: «Άπλωσε χέρι» πάνω της ο οδηγός σχολικού λεωφορείου

Καταγγελία 15χρονης: «Άπλωσε χέρι» πάνω της ο οδηγός σχολικού λεωφορείου Φωτογραφία: PEXELS Photo by Lê Minh
O 51χρονος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 15χρονη μαθήτρια στη Λάρισα καθώς όπως κατήγγειλε ο 51χρονος οδηγός του σχολικού λεωφορείου «άπλωσε χέρι» πάνω της και προχώρησε σε γενετήσιες χειρονομίες.

Η ανήλικη μαθήτρια σύμφωνα με το onlarissa.gr ενημέρωσε τους γονείς της για το συμβάν και προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στις Αρχές κατά του 51χρονου οδηγού. Ο καταγγελλόμενος αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών αφού προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές, ωστόσο με εντολή του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Τι συνέβη μέσα στο σχολικό και οδήγησε στη σύλληψη του οδηγού

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν όπως καταγγέλλει η 15χρονη, έξω από σχολείο κι ενώ αυτή βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο με τον οδηγό, ο 51χρονος προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προς την ίδια, ήτοι την αγκάλιασε και την χάιδεψε σε σημεία του σώματός της, προσβάλοντας με τον τρόπο αυτό βάναυσα την τιμή της. Σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, οι υπόλοιποι μαθητές, επιβαίνοντες του σχολικού λεωφορείου, είχαν κατέβει από αυτό, ενώ ο φερόμενος δράστης προσκάλεσε την ανήλικη να εισέλθει εκ νέου στο λεωφορείο καθόσον και αυτή είχε προηγουμένως αποβιβαστεί.