Ελλάδα

Elka aristotle: Τι λέει ο πατέρας του 20χρονου Έλληνα που απήχθη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Elka aristotle: Τι λέει ο πατέρας του 20χρονου Έλληνα που απήχθη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο 20χρονος δόκιμος, που απήχθη από το Elka Aristotle, το οποίο δέχθηκε επίθεση από πειρατές στο Τόγκο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτό ήταν το δεύτερο εκπαιδευτικό ταξίδι στο οποίο συμμετείχε ο 20χρονος με την ίδια εταιρεία, αλλά με διαφορετικό πλοίο. Στο τάνκερ Elka aristotle, βρισκόταν ήδη έναν μήνα και δέκα μέρες, ενώ του απέμεναν άλλοι δύο μήνες.

Ο πατέρας του 20χρονου δόκιμου δήλωσε τα εξής:

«Μαζί του… πού να τα έχει… Όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ριχτήκανε. Από εκεί συνέχισε πόλεμος. Αν ήταν στο καράβι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά τα πήρανε. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε πού τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους και όλα αυτά.

Αυτοί ριχτήκανε στο πλοίο με σκάλες και βεντούζες. Ανεβήκανε πάνω, χτύπησε η σειρήνα τη νύχτα. 02.:00 π.μ. ήταν εκεί. Βγήκανε τα παιδιά από το δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει και τους αρπάξανε. Ακολούθησαν συμπλοκές με τα όπλα, χτυπήσανε έναν φρουρό στο πόδι και τελείωσε. Πάει το παιδί. Χάθηκε».