Ελλάδα

Πεύκη: Τα τελευταία λόγια της 32χρονης στον πατέρα πριν από τη βουτιά θανάτου με την 5χρονη κόρη της

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Οικογενειακή τραγωδία στην Πεύκη όπου 32χρονη μητέρα έριξε τη 5χρονη κόρη της στο κενό από την ταράτσα τριώροφου κτιρίου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στην Πεύκη όπου μία 32χρονη μητέρα έριξε τη 5χρονη κόρη της στο κενό από την ταράτσα τριώροφου κτιρίου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και η ίδια πέφτοντας στο κενό.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, βρήκαν νεκρή τη γυναίκα και το κοριτσάκι. Ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν μητέρα και κόρη στο νοσοκομείο

«Προχθές ήμασταν μαζί και τρώγαμε και πίναμε και ήταν μία χαρά. Αφού γέλαγε, έπινε, έκανε» ανέφερε ο παππούς της μικρής μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Όπως μετέδωσε το Star, λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια, είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο.

«Είμαστε καλά» φέρεται ότι του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν ακόμα στην δουλειά του.

πευκη τραγωδια μητερα πατερασ λογια

Λίγη ώρα αργότερα, η κουνιάδα του, ειδοποίησε τον πατέρα ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του, καθώς αδυνατούσε να του αποκαλύψει την τραγική αλήθεια.

Όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει. Θρηνούσε για το κοριτσάκι και τη γυναίκα και μονολογούσε: «Γιατί μου το έκανες αυτό;»

«Λέγαμε ότι αυτή η γυναίκα έχει έναν φοβερό σταυρό. Το παιδάκι μπορεί να ήταν πέντε ετών, αλλά αν το έβλεπες… ούτε ενός ετών» εξήγησε ξαδέρφη του συζύγου της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Παρά τα προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε με το παιδί η 32χρονη δεν το άφηνε στιγμή από κοντά της. Η νηπιαγωγός είχε απέραντη αγάπη για τα παιδιά όμως τον τελευταίο καιρό ελάχιστοι είχαν καταλάβει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα.