Διεθνή

Φοιτήτρια άνοιξε δέμα από το Shein και μέσα βρήκε ζωντανό σκορπιό (Βίντεο)

Φοιτήτρια άνοιξε δέμα από το Shein και μέσα βρήκε ζωντανό σκορπιό (Βίντεο)
Η απάντηση του Shein μετά το περιστατικό με τον σκορπιό στο Μπρίστολ.

Μια φοιτήτρια παρήγγειλε μπότες από το Shein, αλλά όταν άνοιξε το δέμα διαπίστωσε ότι μέσα σε αυτό υπήρχε και κάτι άλλο: ένας ζωντανός σκορπιός.

«Νόμισα ότι ήταν παιχνίδι και μετά κουνήθηκε. Ήταν αρκετά τρομακτικό», δήλωσε η Σοφία Αλόνσο- Μόσινγκερ, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ.

Αφού είδε τον σκορπιό, έκλεισε ξανά το πακέτο, βγήκε από το δωμάτιό της και φώναξε τους συγκάτοικούς της. «Ήταν σαν να ονειρεύομαι. Είμαι ΟΚ με τις αράχνες, αλλά ήταν τρομακτικό να βρίσκομαι στο δωμάτιό μου με έναν σκορπιό», δήλωσε η 18χρονη σύμφωνα με το BBC.

Η Φίμπι Χαντ άκουσε τις φωνές της Μόσινγκερ και έσπευσε να δει τι συμβαίνει. «Στην αρχή, για να είμαι ειλικρινής, είπα ότι πρέπει να τον σκοτώσουμε», παραδέχθηκε. Όμως, οι υπόλοιποι αντέδρασαν, οπότε έβαλαν τον σκορπιό σε δοχείο φαγητού.

Ένας άλλος φοιτητής, ο Όλιβερ Τζέιμς, ανέλαβε το δύσκολο έργο της μεταφοράς του σκορπιού, χρησιμοποιώντας μια λαβίδα της κουζίνας. «Ήταν λίγο αγχωτικό», δήλωσε, επειδή κανένας τους δεν ήξερε πόσο δηλητηριώδης ήταν ο σκορπιός.

Στη συνέχεια άρχισαν να αναζητούν κάποιον ειδικό και το Εθνικό Κέντρο (NCRW) για ερπετά ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους. «Το τσίμπημά του θα μπορούσε να είναι απειλητικό για τη ζωή, αλλά ένας μέσος ενήλικος απλά θα είχε μια πολύ άσχημη ημέρα», δήλωσε ο Κρις Νιούμαν από το NCRW.

Το ανησυχητικό είναι πως πρόκειται για τον δεύτερο σκορπιό που έχει εμφανιστεί με αυτό τον τρόπο μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, συμπλήρωσε.

Μετά το περιστατικό, το Shein έκανε εσωτερική έρευνα στη διαδικασία συσκευασίας και επιθεωρήθηκαν τα προϊόντα στην αποθήκη της εταιρείας. «Επιβεβαιώσαμε ότι τηρήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες», ανέφερε σε ανακοίνωση το Shein.

{https://www.instagram.com/p/DA-eBONqNcT/}