Ελλάδα

Έριξε «βόμβα» η ΑΕΚ: Ο Αραούχο επιστρέφει για να ...μείνει

Έριξε «βόμβα» η ΑΕΚ: Ο Αραούχο επιστρέφει για να ...μείνει
Ο Σέρχιο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ, μετά από ενάμιση χρόνο, με την Ένωση να ενισχύεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα (14 αγώνες εκ των οποίων οι περισσότεροι ντέρμπι), που μπορούν να γίνουν τουλάχιστον δύο περισσότεροι αν προχωρήσει και στο κύπελλο.

Ο Αραούχο ήταν εδώ και μέρες στην επικαιρότητα για τους «κιτρινόμαυρους», και τελικά επέστρεψε στην Αθήνα παρά το ότι υπήρχε στασιμότητα τις τελευταίες ημέρες.

Πριν λίγες ημέρες, από το στρατόπεδο του Δικεφάλου ξεκαθάριζαν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεση του Αργεντινού άσου αν δεν πωληθεί ο Ολιβέιρα, τα δεδομένα όμως στη συνέχεια άλλαξαν κι από τη στιγμή που η ΑΕΚ μπόρεσε να βρει την κατάλληλη φόρμουλα με τη Λας Πάλμας, αποφάσισε να προχωρήσει την υπόθεση του 28χρονου άσου.

Η επιστροφή του Αραούχο είναι πλέον δρομολογημένη και μένουν μόνο τα τυπικά για να επικυρωθεί, ενώ το deal αφορά σε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο 3,5 ετών.

Ο Αραούχο μετράει συνολικά έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα (Segunda) και Κύπελλο τη φετινή σεζόν, οι τέσσερις εκ των οποίων ως αλλαγή.