Ελλάδα

Το «δώρο» από τη Λένα Δροσάκη στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Το «δώρο» από τη Λένα Δροσάκη στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, καθώς η σύντροφός του Λένα Δροσάκη, του έκανε το καλύτερο «δώρο»: Περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης γίνεται πατέρας καθώς είναι έγκυος η σύντροφός του Λένα Δροσάκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», ο πελαργός έρχεται στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, με το ζευγάρι να έχει τρελαθεί που θα αποκτήσει μωράκι.

Το γεγονός της εγκυμοσύνης επιβεβαιώνει η απόφαση της ηθοποιού να μην πρωταγωνιστεί τελικά στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπως είχε ήδη ακουστεί.

Η σχέση των δύο ηθοποιών επισημοποιήθηκε με την κοινή εμφάνιση στο περασμένο Φεστιβάλ Βενετίας για την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα».

«Είμαι 43 και βρήκα τον άνθρωπο μου. Ορκίζομαι. Κάποια στιγμή θα σε βρει το καλό. Δύσκολα θα εκφραστώ, αλλά τώρα είναι πολύ όμορφα. Την θαυμάζω και την θαύμαζα και σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί, αλλά το εύχομαι για το μέλλον. Νομίζω πως θα θέλει και αυτή. Η γνωριμία μας έγινε μέσω φίλου, αυτά προκύπτουν. Είναι η γυναίκα της ζωής μου», είχε δηλώσει πρόσφατα ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την Λένα Δροσάκη.