Ελλάδα

Οι πέντε ειδήσεις του Dikaiologitika News για να ξεκινήσετε τη μέρα σας

Οι πέντε ειδήσεις του Dikaiologitika News για να ξεκινήσετε τη μέρα σας
Οι πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας μέσα από το Dikaiologitika News. Ξεκινήστε την ημέρα σας διαβάζοντας την επικαιρότητα.

Απεργία 18/2: Παραλύει σήμερα Τρίτη η χώρα, τραβούν χειρόφρενο τα ΜΜΜ, ποιοι απεργούνΠαραλύει σήμερα η χώρα καθώς η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, η ΠΟΕΔΗΝ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, σωματεία ναυτικών και εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ως αντίδραση στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ενώ κινητοποιήσεις έχουν εξαγγείλει τόσο το ΠΑΜΕ όσο και η ΠΟΕΣΥ.

Νέο ασφαλιστικό: Οι παγίδες και τα μικρά μυστικά, ποιοι δεν θα δουν αύξηση σε συντάξεις: Μικρές παγίδες κρύβει το νέο ασφαλιστικό του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ)», το οποίο κατατέθηκε στην Βουλή.

Κοροναϊός: 98 νέοι θάνατοι και 1.886 νέα κρούσματα - Τα κρούσματα ανά χώραΡαγδαία αύξηση των νεκρών και τον κρουσμάτων από τον νέο κοροναϊό. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι νεκροί αυξήθηκαν κατά 98 ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, των οποίων ο αριθμός ανεβαίνει κάθε ημέρα, κοντεύουν να φτάσουν τα 2.000.

Στα «κρυφά» αποχώρησε το Γιαβούζ από την κυπριακή ΑΟΖΤο γεωτρύπανό μας Γιαβούζ την περασμένη Παρασκευή μετακινήθηκε στο αδειοδοτημένο τεμάχο G στα νότια του νησιού για να πραγματοποιήσει την τρίτη του γεώτρηση, στο πλαίσιο της άδειας που παραχώρησε η "κυβέρνηση της ΤΔΒΚ" (όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος) στα Τουρκικά Πετρέλαια το 2011.

Ιατροδικαστής για νεκρό βρέφος: Πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικίαΓια βαριά σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους από τη Συρία που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων έκανε λόγο ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνης.