Ελλάδα

Κορονοϊός: Συνεχίζουν τις βόλτες οι Θεσσαλονικείς - Με μεγάφωνα οι αστυνομικοί στους δρόμους (vid)

Κορονοϊός: Συνεχίζουν τις βόλτες οι Θεσσαλονικείς - Με μεγάφωνα οι αστυνομικοί στους δρόμους (vid)
Απτόητοι συνεχίζουν τις βόλτες τους και σήμερα οι Θεσσαλονικείς παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις για την εξάπλωση που σημειώνει ο κορονοϊός.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του thestival.gr, οι αστυνομικοί κάνουν με μεγάφωνα έκκληση στους Θεσσαλονικείς να σταματήσουν τις βόλτες, να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να παραμείνουν εκεί.

Στη δράση συμμετέχουν δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης από κοινού με ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Σε δηλώσεις του ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, έκανε λόγο για θλιβερό φαινόμενο, αναφερόμενος στην παρουσία πολλών Θεσσαλονικέων στην παραλία τις προηγούμενες μέρες, και κάλεσε τους πολίτες να μην συνωστίζονται στην παραλία και να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «Παρατηρήθηκε το θλιβερό θα πω φαινόμενο και χθες και την προηγούμενη εβδομάδα οι Θεσσαλονικείς, επειδή είδαν καλό καιρό, να κατεβαίνουν όλοι στην παραλία της Θεσσαλονίκης, το παραλιακό μέτωπο, και να συνωστίζονται. Αυτό αντίκειται στα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για να προστατευτούμε όλοι μας, και το τονίζω, όλοι μας, από την πανδημία του κορονοϊού».