Ελλάδα

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Κατ’οίκον εξυπηρέτηση για ευάλωτους πολίτες

photo: pixabay photo: pixabay
Μία νέα υπηρεσία σχετικά για κατ’οίκον εξυπηρέτηση για τους ευάλωτους πολίτες ξεκινά ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης λόγω του κορονοϊού.

Με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των ευπαθών ομάδων πληθυσμού ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης έχει δημιουργήσει τηλεφωνικό κέντρο όπου μπορούν να απευθύνονται οι ευάλωτοι πολίτες (ηλικιωμένα άτομα χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, ΑμΕΑ κλπ) που δε μπορούν να μετακινηθούν ή αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Έτσι, έχει συσταθεί ομάδα εργασίας από υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και προσωπικό άλλων υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του, των οποίων η λειτουργία έχει προσωρινά ανασταλεί.

Η κοινωνική υπηρεσία θα δέχεται αιτήματα από τις παραπάνω ευπαθείς ομάδες για θέματα που αφορούν σε προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης (πχ φάρμακα, τρόφιμα κλπ), διεκπεραίωση αιτημάτων σε ΚΕΠ, κλπ. Τα αιτήματα θα αξιολογούνται και θα δίνονται λύσεις κατά προτεραιότητα.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν εργάσιμες ημέρες από της 08:00-13:00 στα τηλέφωνα: 2313 313673 και 2313 313675 καθώς και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .