Ελλάδα

Νέες ξένες σειρές κάνουν πρεμιέρα στο Μακεδονία TV

photo: pexels photo: pexels
Δύο νέες ξένες σειρές κάνουν πρεμιέρα από απόψε, Δευτέρα 30 Μαρτίου, στο Μακεδονία TV.

Συγκεκριμένα, πρεμιέρα κάνουν στο Μακεδονία TV οι ξένες σειρές THE GOOD DOCTOR και THE NIGHT SHIFT οι οποίες θα προβάλλονται κάθε βράδυ, στις 21:00 και 23:00 αντίστοιχα.

THE GOOD DOCTOR - Δραματική σειρά, 2017

Ηθοποιοί: Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Chuku Modu, Richard Schiff, Hill Harper, Beau Garrett, Irene Keng

Ο Dr. Shaun Murphy είναι ένας νεαρός γιατρός που φτάνει στο San Jose της California για να εργαστεί στο νοσοκομείο του St. Bonaventure. Εκεί επικρατεί προβληματισμός και υπάρχουν διαφωνίες για την πρόσληψή του, επειδή είναι αυτιστικός. Η αστραπιαία επί τόπου παρέμβασή του στον τραυματισμό ενός παιδιού και η ξεχωριστή ικανότητα αντίληψης που έχει, θα πείσουν τους συναδέλφους του να του δώσουν μία ευκαιρία.

THE NIGHT SHIFT - Δραματική σειρά, 2014

Ηθοποιοί: Eoin Macken, Jill Flint, Freddy Rodriguez,,Ken Leung, Robert Bailey, Jr., Brendan Fehr, Jeananne Goossen,J.R. Lemon, Daniella Alonso

Στο Νοσοκομείο Memorial του San Antonio, οι άνδρες και οι γυναίκες που εργάζονται τις νυχτερινές ώρες είναι μια ειδική ομάδα, ιδιαίτερα ο T.C. Callahan ο οποίος είναι εθισμένος στην περιπέτεια.

Διαβάστε ακόμη:

Aντώνης Κανάκης:Τρέιλερ για Ράδιο Άρβύλα μαζί με την κόρη του! (vid)

Εκτακτη εκπομπή στον Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου