Ελλάδα

Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής από το Δήμο Βριλησσίων

photo: pexels photo: pexels
Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Μέρες δοκιμασίας από τον COVID-19» διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων.

Στόχος του διαγωνισμού ζωγραφικής του Δήμου Βριλησσίων είναι η επιβράβευση της δημιουργικής διαδικασίας και αφετέρου η αντίληψη, η προσέγγιση, η έκφραση και η αποτύπωση των συναισθημάτων κατά την περίοδο του «Μένουμε Σπίτι».

Αναλυτικά, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας-Εθελοντισμού & Ανθρώπινου Δυναμικού, διεξάγεται μαθητικός εικαστικό διαγωνισμό ζωγραφικής, για τους μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ορίζεται η Παρασκευή 15 Μαΐου 2020. Οι δημιουργίες των μαθητών, θα πρέπει να φωτογραφηθούν και να σταλούν με ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό στα τηλέφωνα 2132050501 & 2132050563, καθώς και να αποστείλουν τα έργα τους σε αρχείο jpg & pdf στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Την τελική αξιολόγηση των έργων θα κάνει αντιπροσωπευτική επιτροπή από συμπολίτες εκπαιδευτικούς και εικαστικούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Όταν με το καλό τελειώσει αυτή η δοκιμασία και οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα διοργανωθεί μια εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν τα έργα όλων των μαθητών και θα βραβευθούν οι 3 (τρεις) πρώτοι από κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης».