Ελλάδα

Ολυμπιακός: Υπόγραψε και ανακοινώθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Υπόγραψε και ανακοινώθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο δύο ετών και σήμερα έπεσαν οι υπογραφές. Ανακοινώθηκε η συμφωνία και από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν συμφωνήσει προφορικά να συνεχιστεί η συνεργασία τους για την επόμενη διετία.

Σήμερα έπεσαν και οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2022. Πέρα από την επέκταση του συμβολαίου του, έχει γίνει και αύξηση των αποδοχών του κόουτς.

Υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση από τις δύο πλευρές για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, ενώ έχει φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους “16” του UEFA Europa League. Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, στους ομίλους του UEFA Champions League».