Ελλάδα

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Γιώργου Τσαλίκη στην Ελένη Μενεγάκη

photo Eurokinissi photo Eurokinissi
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είπε μέσω Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης στην Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την ανακοίνωσή της πως αποχωρεί από την τηλεόραση τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Ο τραγουδιστής ανέβασε στο λογαριασμό του μια φωτογραφία των δυο τους όταν η Ελένη Μενεγάκη τον είχε καλέσει για πρώτη φορά στην εκπομπή της. Τη φωτογραφία συνόδευε το ακόλουθο κείμενο:

«Αυτή η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη είναι από το αρχείο του Χρήστου Μπακάλογλου , μου την έστειλε σήμερα το πρωί τραβηγμένη σε κάποια βραδινή έξοδο το 2003! Είναι μια ωραία ευκαιρία να γράψω 2 λόγια για την Ελένη! Η πρώτη μου εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση αγχωμένος με τη Λίτσα Πατέρα να μου κρατάει το χέρι πριν βγω να με ηρεμήσει, άπειρες εκπομπές, γέλια, απρόοπτα!

Η Ελένη με στήριξε και με βοήθησε πάρα πάρα πολύ ! Σαν αδερφό της, σα δικό της άνθρωπο, σχεδόν σα κομμάτι της παρέας της εκπομπής σε κάθε ευκαιρία ήμουνα εκεί, με καλούσε για να γελάσουμε, να με σπρώξει ακούγοντας ιστορίες για τα παιδιά μου, για τον αδερφό μου, για τη ζωή μου! Με την Ελένη Γεαλή να κατεβαίνει πάντα μετά την εκπομπή και να σχολιάζουμε το πόσο γελάσαμε πάλι! Τώρα που κάνει αυτό το break για να πάρει αυτές τις ανάσες ψυχής που έχει ανάγκη , είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πω μέσα από την καρδιά μου… Ελένη , σε ευχαριστώ για ΟΛΑ! Να περνάς υπέροχα και όπως εσύ αγαπάς! Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας! Γιώργος».

Ελένη Μενεγάκη - Γιώργος Τσαλίκης

Διαβάστε ακόμη:

Αντρας θα αντικαταστήσει τελικά την Άσπα Τσίνα στο Just The Two Of Us

Αννίτα Πάνια: «Μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο για μένα;»

Το best-seller μυθιστόρημα που γίνεται σειρά στο Netflix