Ελλάδα

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Live streaming από το PAOK TV, η ώρα μετάδοσης

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Live streaming από το PAOK TV, η ώρα μετάδοσης
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τους γηπεδούχους να θέλουν νίκη ελπίδας και τους «ερυθρόλευκους» να επιζητούν άλμα τίτλου. 

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν απόσταση 14 βαθμών, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών και για την οποία και έχουν προσφύγει στο CAS.

Το ματς θα μεταδοθεί στις 7.30 από το PAOK TV.

Ο Αμπέλ Φερέϊρα συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι νεαροί Τζόλης και Τσιγγάρας, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Κρέσπο, Ζαμπά, Ντόουγκλας Αουγκούστο, και οι τιμωρημένοι Ίνγκασον, Γιαννούλης. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο Σοάρες, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίτσιο, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με 20 ποδοσφαιριστές, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να θέλει το αποτέλεσμα που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση από τον «Δικέφαλο του βορρά». Στην αποστολή βρίσκονται οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν και Ελ Αραμπί.