Ελλάδα

Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έκανε πάρτι στη Θεσσαλονίκη ενώ είχε κορονοϊό

photo: pexels photo: pexels
Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας και επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη είναι η φοιτήτρια που φέρεται ότι «έσπασε» την καραντίνα στη Θεσσαλονίκη και έκανε πάρτι ενώ είχε κορονοϊό

Η φοιτήτρια είχε έρθει από την Αγγλία στη Θεσσαλονίκη οδικώς μέσω Βουλγαρίας. Όταν έκανε το πάρτι για την επιστροφή της στην Ελλάδα δεν γνώριζε πως είχε κορονοϊό, καθώς τα συμπτώματα εμφανίστηκαν κάποιες μέρες αργότερα. Αυτή την στιγμή γίνεται ιχνηλάτηση σε δεκάδες επαφές που είχε στο διάστημα που δεν τήρησε την καραντίνα.

Στο πάρτι, που φέρεται ότι έλαβε χώρα σε πολυτελή βίλα της οικογένειας, φέρεται ότι παραβρέθηκε πολύς κόσμος και γόνοι των καλύτερων οικογενειών της Θεσσαλονίκης, καθώς η 26χρονη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και με μεγάλο κύκλο γνωριμιών.

Σημειώνεται ότι σε έλεγχο των αρχών που προηγήθηκε του πάρτι φέρεται ότι είχε διαπιστωθεί η φοιτήρτια είχε σπάσει την καραντίνα και της είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη της πασίγνωστης τραγουδίστριας, πριν από την αναχώρηση της από την Αγγλία, υπεβλήθη σε τεστ που βγήκε αρνητικό.

Από τη Βρετανία μετέβη Βουλγαρία με αεροπλάνο και από εκεί οδικώς στην Θεσσαλονίκη. Στα σύνορα με τη Βουλγαρία, η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν της ζήτησαν να μπει σε καραντίνα, αλλά της κράτησαν το τηλέφωνο της, για να είναι σε επικοινωνία.

Φέρεται, δε, να έκανε και rapid test που βγήκε αρνητικό σε ιδιωτικό κέντρο, αλλά όπως έχει τονιστεί αυτά τα τεστ δεν είναι όλα αξιόπιστα. Κατά μία άλλη εκδοχή, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έκανε η ίδια πάρτι, αλλά μια από αυτές τις ημέρες επισκέφθηκε σπίτι όπου βρίσκονταν 10-12 άτομα. Πριν λίγες ημέρες, άτομο του περιβάλλοντος της παρουσίασε συμπτώματα και σε επανεξέταση της, με μοριακό τεστ, βγήκε θετική.

Σημειώνεται, ότι ανεξάρτητα αν εισαι θετικός ή αρνητικός στον ιό, η άφιξη από χώρα του εξωτερικού -πόσο μάλλον από τη Βρετανία- σημαίνει και 14ημερο περιορισμό κατ' οίκον.

Η εκδοχή της οικογένειας: Δεν έφαγε πρόστιμο η φοιτήτρια για την καραντίνα

Η οικογένεια της φοιτήτριας διέψευσε ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στην 26χρονη από τον ΕΟΔΥ επειδή έσπασε την καραντίνα καθώς και ότι έγινε οποιοδήποτε πάρτι στο σπίτι. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο σπίτι φιλοξενήθηκαν, πριν βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου, τέσσερις φίλες και φίλοι της 26χρονης για να γευματίσουν. ΑΚόμη, επιβεβαιώνουν ότι η φοιτήτρια πήγε σε δύο μαγαζιά στην περιοχή του Πανοράματος, ενός εξ αυτών το κομμωτήριο που ενημέρωσε ο ΕΟΔΥ στην ιχνηλάτηση των επαφών της.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στην υπόθεση με τη φοιτήτρια σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη: Είχε νοσήσει από κορονοϊό στην Αγγλία