Ελλάδα

Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ στα Dikaiologitika news: «Δεν μπορούμε να ανεχθούμε την στοχοποίηση των συναδέλφων μας»

Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ στα Dikaiologitika news: «Δεν μπορούμε να ανεχθούμε την στοχοποίηση των συναδέλφων μας»
Μετά από έκταση που πήρε το θέμα σχετικά με τα ΜΜΕ που φέρεται να πήραν υπέρογκα ποσά για την εκστρατεία του κορονοϊού από την κυβέρνηση, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου δήλωσε στο Dikaiologitika news ότι η ΕΣΗΕΑ «δεν μπορεί να ανεχθεί τη στοχοποίηση των συναφέλφων». Αναλυτικά η δήλωση της.

«Όπως ζητήσαμε διαφάνεια και κριτήρια από τον κ. Πέτσα καθώς και συνάντηση για να μας ενημερώσει, έτσι δεν μπορούμε να ανεχθούμε και στηλιτεύουμε την συλλήβδην στοχοποίηση και προσβολή των συναδέλφων μας»

Τι δήλωσε ο Πέτσας για τη λίστα με τα ποσά στα ΜΜΕ

«Η εκστρατεία για τον κορονοϊό ήταν συνεκτική και μεθοδική και έσωσε ζωές. Δεν μπορεί να δοθούν ποσά στη δημοσιότητα πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια και οι διαδικασίες. Τώρα διεξάγεται ποιοτική έρευνα. Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και οι πληρωμές από το υπουργείο Οικονομικών θα δοθούν τα ποσά στη δημοσιότητα», σημείωσε και πρόσθεσε ο Στ. Πέτσας:

«Όλη η φασαρία γίνεται από ένα συγκεκριμένο μέσο που συκοφαντεί τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του, χωρίς κανένα ντοκουμέντο. Ο κ. Τσίπρας να ενημερώσει πόσα χρήματα δόθηκαν στο συγεκριμένο μέσο προτίμησής του την περίοδο διακυβέρνησής του».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης κρύβει τη λίστα με τα ποσά σε ΜΜΕ

NETWORK