Ελλάδα

Αρπαγή Μαρκέλλας: Ανοικτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται η 33χρονη σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας (video)

Αρπαγή Μαρκέλλας: Ανοικτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται η 33χρονη σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας (video)
Αρπαγή Μαρκέλλας: Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της μικρής, τόνισε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν συνένοχοι της κατηγορουμένης στην υπόθεση, ακόμη και κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
«θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια νέα υπόθεση Μαντλίν» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ τόνισε ότι δεν αποκλείται η δικαιοσύνη να επεκτείνει το κατηγορητήριο σε απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς η 33χρονη  χορήγησε και ναρκωτικά στο παιδί. Όπως επίσης πρόσθεσε αναμένεται να ζητήσει να ερευνηθεί το κινητό της 33χρονης. 

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Φαντασίωση πολλά που είπε η μικρή» λέει η 33χρονη

Σε κάθε περίπτωση, όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις στην μικρή Μαρκέλλα, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ισχυρίζεται ότι η μικρή την ακολούθησε «οικειοθελώς»

Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς. Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της.

Τι δήλωσε ο Κούγιας :