Ελλάδα

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες - Πρόγνωση ΕΜΥ

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Η ΕΜΥ εξέδωσε δελτίο με την πρόγνωση για τον καιρό από την Παρασκευή 26/6 έως και την Τρίτη 30/6. Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ.  

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες από την ΕΜΥ. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες από την Παρασκευή 26/6 έως την Τρίτη 30/6.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-06-2020

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-06-2020

καιρος αυριο

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με τοπικούς κόμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 30-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Η πρόγνωση καιρού δύο ημερών από την ΕΜΥ εδώ

Η πρόγνωση καιρού επτά ημερών από την ΕΜΥ εδώ