Ελλάδα

Γυναίκες προσπάθησαν να διαφύγουν παράνομα από Σαντορίνη για Ιταλία

Γυναίκες προσπάθησαν να διαφύγουν παράνομα από Σαντορίνη για Ιταλία
Τέσσερις αλλοδαπές γυναίκες συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας στην προσπάθειά τους να πάνε παράνομα στην Ιταλία.

Οι γυναίκες κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία, ενώ συνελήφθη και αλλοδαπός άνδρας διότι όπως προέκυψε συνόδευε τις ανωτέρω ομοεθνείς του, διευκολύνοντας αυτές να αποφύγουν τυχόν αστυνομικούς ελέγχους προκειμένου να επιβιβασθούν παράνομα σε διεθνή πτήση.

Σημειώνεται ότι χθες έγιναν άλλες δύο ανάλογες συλλήψεις σε περιφερειακά αεροδρόμια. Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, συνελήφθη αλλοδαπή η οποία μετέβη στο αεροδρόμιο και κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία. Επιπλέον, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, αλλοδαπός ο οποίος μετέβη στο αεροδρόμιο και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

NETWORK