Ελλάδα

Πώς θα μιλήσετε live με τον Άγιο Βασίλη (pics&vid)

Πώς θα μιλήσετε live με τον Άγιο Βασίλη (pics&vid)
Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα ο Μύλος των Ξωτικών γέμιζε από κόσμο, και ήταν από τους πρώτους προορισμούς στην Ελλάδα. Μικροί και μεγάλοι τον επισκέπτονταν για να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων. Φέτος όμως, δυστυχώς δεν κατάφερε να ανοίξει, λόγω των μέτρων του κορονοϊού.

Αυτό όμως από ότι φαίνεται δεν πτόησε τους υπεύθυνους του Μύλου των Ξωτικών, και αποφάσισαν να συμβαδίσουν με τα δεδομένα. Πλέον μπορείς να μιλήσεις με τον Άγιο Βασίλη από το σπίτι σου, και να ζήσεις την μαγεία των Χριστουγέννων με την οικογένεια σου είτε από το κινητό σου, είτε από τον υπολογιστή σου.

Πώς θα μιλήσετε με βιντεοκλήση παρέα με τον Άγιο Βασίλη;

Από 15 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι μικροί φίλοι θα μπορούν να συνομιλήσουν μέσω βιντεοκλήσης ζωντανά με τον Άη Βασίλη, που θα βρίσκεται στον Μύλο των Ξωτικών! Προσοχή η υπηρεσία αυτή αφορά αποκλειστικά τους μικρούς μας φίλους!!

Ωράριο επικοινωνίας καθημερινά 12:00-18:00

*Προσοχή. Αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή (Smartphone/tablet) κατεβάστε την εφαρμογή Zoom και στη συνέχεια πατήστε το παρακάτω κουμπί (δεν απαιτείται εγγραφή). Από σταθερό υπολογιστή ή laptop δεν είναι απαραίτητο αυτό το βήμα.

odigies desktop 768x545

Αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό υπολογιστή πατήστε το κουμπί που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα

odigies mobile 603x1024

Όσο θα περιμένετε μπορείτε να παρακολουθείτε το παρακάτω βίντεο:

NETWORK