Ελλάδα

Ποιο lockdown: Κορονοπάρτι και εικόνες συνωστισμού σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα (εικόνες και βίντεο)

Intime Intime
Δεκάδες άτομα το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο κατά του κορονοϊού.

Θεσσαλονίκη: Νέο κορονοπάρτι σε σπίτι – Πρόστιμο στον διοργανωτή και ιδιοκτήτη του σπιτιού

Ο διοργανωτής διασκέδαζε μαζί με άλλα εννέα άτομα στο σπίτι του, αψηφώντας τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορoνοϊού.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 25χρονους και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Χαμός στην Πάτρα για μια ακόμα ημέρα - Ηχητικά μηνύματα από περιπολικά για τη "διάλυση" του πλήθους

Μεγάλος συνωστισμός παρατηρήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα για μια ακόμη μέρα, παρά τα αυστηρά μέτρα για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Mega, εικόνες συνωστισμού υπήρξαν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Πάνω από 400 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, πριν ξεκινήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας, δημιουργώντας εικόνες τεράστιου συνωστισμού, ενώ μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν φορούσε μάσκες.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ περιπολικά της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο, ξεκινώντας την επιχείρηση απομάκρυνσης του πλήθους με τη χρήση προειδοποιητικών ηχητικών μηνυμάτων και τους φάρους των περιπολικών αναμμένους.

patratempo

Κορονοϊός: Χαμός από κόσμο σε πλατεία στο Παγκράτι

Δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας βρέθηκαν στην πλατεία. Άκουγαν μουσική, χόρευαν, δεν τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις και αρκετοί από αυτούς δεν φορούσαν μάσκα, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ στη συγκεκριμένη πλατεία και πως παραβιάζουν συνεχώς τα μέτρα ασφαλείας και την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ.

Δείτε βίντεο

{https://youtu.be/MVr61ZASEw4}

Πλημμύρισε από κόσμο η Ερμού, το πρώτο Σάββατο με ανοιχτά μαγαζιά μετά από τρεις μήνες

Παρά το ότι η εμπορική κίνηση ήταν ελάχιστη τις προηγούμενες ημέρες, η κατάσταση σήμερα ήταν διαφορετική. Τρεις μήνες μετά, ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανοιχτά μαγαζιά στην Αθήνα και σε συνδυασμό με τον ανοιξιάτικο καιρό, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αποφάσισαν να κάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους με εικόνες συνωστισμού να παρατηρούνται σχεδόν όλη την ημέρα μέχρι να κλείσουν τα μαγαζιά.

Δείτε βίντεο

{https://youtu.be/3WMOMarCNSk}

ermou10.04