Ελλάδα

Κορονοπάρτι και στη Θεσσαλονίκη: Χαμός σε πλατεία στην Άνω Πόλη (εικόνες)

Κορονοπάρτι και στη Θεσσαλονίκη: Χαμός σε πλατεία στην Άνω Πόλη (εικόνες)
Το βράδυ της Πέμπτης (22/04) εκατοντάδες άτομα διασκέδασαν στην πλατεία Καλλιθέας, χωρίς να φορούν μάσκες, χωρίς να κρατούν αποστάσεις, ακούγοντας μουσική και πίνοντας ποτά - Δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας

Μετά την Αθήνα και το Ηράκλειο, κορονοπάρτι σε πλατεία γίνονται και στη Θεσσαλονίκη, όπου πολλοί πολίτες, κυρίως νεαρής ηλικίας, ξέχασαν... τα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ. Συγκεκριμένα, εικόνες συνωστισμού, με βάση τοπικά Μέσα, παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη.

Όπως αναφέρει το «thesstoday.gr», η συγκεκριμένη πλατεία «βουλιάζει» από κόσμο σχεδόν κάθε βράδυ. Τα «πάρτι» ξεκινάνε, συνήθως, νωρίς το απόγευμα και συνεχίζονται ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα.
Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Πέμπτης (22/04) εκατοντάδες άτομα διασκέδασαν, χωρίς να φορούν μάσκες, χωρίς να κρατούν αποστάσεις, σχηματίζοντας μικρές και μεγάλες παρέες. Πολλοί από αυτούς χόρευαν, υπό τους ήχους της μουσικής, πίνοντας ποτά. Δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το «thesstoday.gr» ο συναωστισμός ήταν αρκετά μεγάλος. Η πλατεία γέμισε πολύ γρήγορα από πολλά άτομα και όσο κυλούσε η βραδιά, ερχόταν όλο και περισσότερος κόσμος.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

koronoparti thessaloniki plateia kallithea ano poli thesstoday.gr 7

koronoparti thessaloniki plateia kallithea ano poli thesstoday.gr 2

koronoparti thessaloniki plateia kallithea ano poli thesstoday.gr 3

koronoparti thessaloniki plateia kallithea ano poli thesstoday.gr 4

koronoparti thessaloniki plateia kallithea ano poli thesstoday.gr 6

koronoparti thessaloniki plateia kallithea ano poli thesstoday.gr 1

Διαβάστε ακόμα:

Koρονοπάρτι σε πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο - Με αφίσα καλούν σε νέα μάζωξη

(πληροφορίες από thesstoday.gr)