Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον συνεργό που πυροβολεί, ξεκινάει η προκαταρκτική

Μένιος Φουρθιώτης: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον συνεργό που πυροβολεί, ξεκινάει η προκαταρκτική
Oι αστυνομικοί έχουν έτοιμο τον κατάλογο με τους μάρτυρες που θα καλέσουν, ξεκινώντας από τους υπαλλήλους του υπουργείου μέχρι τον Γιάννη Βρούτση, ο οποίος σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για απαράδεκτο τρόπο του παρουσιαστή και απειλές προς τους υπαλλήλους.

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή (07/05) από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών η προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη μετά τις καταγγελίες που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, την ίδια ώρα που το «OPEN TV» έφερε στη δημοσιότητα νέο βίντεο με τον συνεργό του παρουσιαστή (όλοι τους έχουν προφυλακιστεί).

Με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έχουν έτοιμο τον κατάλογο με τους μάρτυρες που θα καλέσουν, ξεκινώντας από τους υπαλλήλους του υπουργείου μέχρι τον Γιάννη Βρούτση, ο οποίος σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για απαράδεκτο τρόπο του παρουσιαστή και απειλές προς τους υπαλλήλους.

Όσον αφορά στο νέο βίντεο, που παίχτηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «OPEN TV», απεικονίζεται ο δράστης με το Καλάσνικοφ, μόλις έχει πυροβολήσει κατά του σπιτιού του παρουσιαστή τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου. Όπως αποτυπώνεται με το πολεμικό τυφέκιο στο χέρι προσπαθεί να εξαφανιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι το «OPEN TV» αποκάλυψε σχετικό βίντεο και την Τετάρτη (06/05). Το υλικό με τη μοτοσικλέτα αλλά και το αυτοκίνητο των δυο ποινικών έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής στις 16 προς 17 Απριλίου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο και τη φωτογραφία ντοκουμέντο καταγράφεται η διαδρομή που ακολούθησαν οι φερόμενοι ως δράστες τόσο κατά την προσέγγιση του σπιτιού του παρουσιαστή όσο και κατά την διαφυγή τους, αφού γάζωσαν με καλάσνικοφ την εξώπορτα και το φυλάκιο σεκιούριτι της οικίας του Μένιου Φουρθιώτη.

Όπως αναφέρθηκε το υλικό βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών Αρχών. Αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τη δράση των συγκατηγορουμένων του παρουσιαστή, που κατηγορούνται για την σκηνοθετημένη επίθεση στο σπίτι του τελευταίου.