Life

Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε η Άννα Βίσση από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε η Άννα Βίσση από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Φωτογραφία: X
Η συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο απασχόλησε σήμερα τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Στο ποσό το οποίο φέρεται να έβγαλε η Άννα Βίσση από τη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία της Άννας Βίσση ήταν από 20 έως και 80 ευρώ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι το συνολικό ποσό από τα κέρδη ανέρχεται περίπου 1.300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παρουσιαστής, η παραγωγή της συναυλίας ήταν ιδιαίτερα ακριβή και πιθανόν να κόστισε περισσότερο από 300.000 ευρώ.

«Ένα εκατομμύριο τσέπη. Της αξίζει με το παραπάνω. Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, 1.000.000 ευρώ. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή να διαφωνεί με τους υπολογισμούς του παρουσιαστή και να τονίζει πως το Καλλιμάρμαρο δεν χωράει παραπάνω από 45.000 κόσμο μαζί με όρθιους και καθήμενους.

Στην συναυλία την οποία παρακολούθησαν από κοντά 65.000 άτομα η απόλυτη ελληνίδα Star έδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν κατέχει τυχαία αυτόν τον τίτλο.

Η εμφάνισή της ήταν αποκλειστικά εμπευσμένη για τη συγκεκριμένη βραδιά από τον Βρεττό Βρεττάκο ενώ το styling της τo είχε επιμεληθεί η κόρη της Σοφία Καρβέλα.

Η δημιουργία αποτελείται από 600.000 κρύσταλλα και χρειάστηκε 2 μήνες προετοιμασίας και εκατοντάδες ώρες υλοποίησης.