Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Αύριο η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Αύριο η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο (βίντεο) Φωτογραφία: INTIME
Παραμένουν σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της νησιού, όπου μεγάλωσε η άτυχη γυναίκα, τραγική φιγούρα η μητέρα της 20χρονης.

Την Παρασκευή (14/05) στην Αλόννησο θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά, καθώς θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της άτυχης Καρολάιλ στις τρεις το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Η σορός της 20χρονης, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, θα ταξιδέψει από Αθήνα στον Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Στο νησί, όπου μεγάλωσε η 20χρονη μητέρα, οι κάτοικοι παραμένουν σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες των δραστών για να συλληφθούν οι δράστες

Στο πλευρό του 32χρονου η μητέρα της Καρολάιν – «Δεν ξέρουμε τίποτα»

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της 20χρονης γυναίκας, η οποία είναι συντετριμμένη μετά το ειδεχθές έγκλημα, ούσα στο πλευρό του 32χρονου πατέρα του εγγονιού της. Η κ. Σουζάν ζει εδώ και χρόνια στην Αλόννησο μαζί με τον σύζυγο της, Ντέιβιντ, ο οποίος παρέμεινε στο νησί γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Η οικογένεια τους ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην Αλόννησο. Συγγενείς και φίλοι δηλώνουν πως οι Αρχές πρέπει να βρουν άμεσα τους δράστες.

Διαβάστε ακόμα:

Γλυκά Νερά: Ποιους ψάχνει η ΕΛΑΣ για τη στυγερή δολοφονία, η λίστα των υπόπτων (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Η συνταρακτική περιγραφή του αστυνομικού, «το βρέφος προσπαθούσε να ξυπνήσει την Καρολάιν» (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Βίντεο με την 20χρονη Καρολάιν να κάνει προπόνηση kick boxing