Ελλάδα

Κορονοπάρτι μέχρι... πρωίας στο ΑΠΘ, γυρίζουν μέχρι και video clip (βίντεο)

Κορονοπάρτι μέχρι... πρωίας στο ΑΠΘ, γυρίζουν μέχρι και video clip (βίντεο)
Εκατοντάδες άτομα για ακόμη μία φορά μπήκαν μέσα στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ, αφού πλέον θεωρείται ως το "after" της διασκέδασης, και συμμετείχαν σε ένα ακόμη πάρτι στη Φιλοσοφική Σχολή.

Παρά τις δύο εισαγγελικές παρεμβάσεις που προκλήθηκαν λόγω της έντονης μουσικής, αλλά και της αστυνομικής επιχείρησης που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, οι φοιτητές εξακολουθούν ανενόχλητοι να κάνουν πάρτι χωρίς μέτρα και μάσκες προστασίας.

Το απίστευτο είναι πως γνωστοί rappers της Θεσσαλονίκης, γυρίζουν ακόμη και μουσικό video clip εντός του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, το βράδυ του Σαββάτου, βρισκόταν γνωστός rapper της περιοχής, ο οποίος, γύριζε το video clip του νέου του κομματιού.

Υπενθυμίζεται πως αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ώστε να μην εισέλθουν άτομα στο ΑΠΘ, με σκοπό να μην διεξαχθεί νέο πάρτι.

Από νωρίς το απόγευμα, περιμετρικά του πανεπιστημίου, υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρόλα αυτά, τίποτα δεν εμπόδισε τους νεαρούς να διασκεδάσουν μετά τα μεσάνυχτα, σαν να μην υπάρχει κορονοϊός, και σαν να μην βρίσκεται η χώρα μας σε ένα κρίσιμο χρονικό διάστημα.

{https://youtu.be/N0L7BMMeteM}

{https://youtu.be/p7ZHOAkRopc}