Ελλάδα

Μάλγαρα: Θρήνος στην κηδεία του 18μηνου βρέφους που έπεσε σε βόθρο

GRTimes.gr GRTimes.gr
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε το 18 μηνών βρέφος που ανασύρθηκε νεκρό από βόθρο στο σπίτι των παππούδων του.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 4 Ιουνίου, συγγενείς, φίλοι της οικογένειας και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον μικρό Γιώργο, ενώ οι καμπάνες δεν σταμάτησαν να χτυπούν πένθιμα.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr, τραγικές φιγούρες ήταν, οι γονείς και οι παππούδες του βρέφους, με τον πατέρα να λυγίζει συνοδεύοντας το λευκό φέρετρο στην εκκλησία. «Αχ το αγοράκι μου, πού είναι το αγοράκι μου», ήταν οι λέξεις που έβγαιναν από τα χείλη του.

Δεκάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στα Κίμινα, μ ε λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, συγκλονισμένοι από την τραγωδία που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Στα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονται λευκά και μπλε μπαλόνια, ενώ παράλληλα μοιράζονται και λευκές μπομπονιέρες.

Ο ιερέας ξεκίνησε τον επικήδειο λέγοντας: «Για πού το έβαλες καρδιά μου με ανοιχτά πανιά. Ο μικρός Γιωργάκης, που πάντα χαμογελούσε, άφησε τα παιχνίδια του εδώ και θα παίζει με τα παιχνίδια του ουρανού».